Jan Deckersstraat 25 Heeze
Nederland
amuse: Glenkinchie DE Zeeuwse platte oester met kropsla en blauwe besjes (verstuiver met Talisker Skye)
entree: Caol Ila DE gerookte paling met salade van rauwe venkel, granny Smith sorbet en dille olie
tussen: Cragganmore DE spitskool met furikake, zacht gegaard eitje, lavas crème ( yoghurt basis), macadamia gebrand
tuss 2: Oban DE gerijpte eendenlever met brioche, gelei waar de lever in gerijpt is (Madeira) en gerookte rode bietjes
piece : Talisker DE gebakken eendenborst gelakt met appelstroop, gebakken polenta, gerookte popcorn, baharat olie en artisjok `barigoulle` neutrale jus de veau
kaas: Zacapa 23 gekarameliseerde witlof, gebrande munster, kletskop van zwarte olijf en 25 jaar oude aceto balsamico (die van massimo bottura villa manodori )