Calendar

jan
8
zo
DM: Luc’s wijnen BYO @ Café Franske Havenweg 4, 5701 RS Helmond, Nederland
jan 8 @ 19:00 – 00:00
jan
10
di
DM+HvdM: Training Gall & Gall – Hoofdkantoor 40p Frances Franken @ Provincialeweg 11 1506 MA Zaandam Nederland
jan 10 @ 15:00 – 19:00
DM+HvdM: Training Gall & Gall – Hoofdkantoor 40p Frances Franken @ Provincialeweg 11 1506 MA Zaandam Nederland
jan 10 @ 15:00 – 19:00
jan
13
vr
DM: Whiskey en Wijn, hotel de Unie BYO @ Kerkweg-Oost 226 Waddinxveen, Nederland
jan 13 @ 19:00 – 00:00

06-38910150 Sander Koetsier

DM: Whiskey en Wijn, hotel de Unie BYO @ Kerkweg-Oost 226 Waddinxveen, Nederland
jan 13 @ 19:00 – 00:00

06-38910150 Sander Koetsier

jan
15
zo
DM: Tasting Whisky Zoetermeer @ Duitslandlaan 17 Zoetermeer, Nederland
jan 15 @ 12:00 – 21:00

OPBOUW- EN AANVANGSTIJD
We maken dit jaar wederom gebruik van het podium van de Grote Zaal voor het hele evenement. Op de voorgrond vinden de presentaties plaats, daarna nodigen we iedereen uit om op het podium er bij te komen. We starten om 11.00 uur met de opbouw. Vervolgens begint het programma in de zaal om 13.00 uur. Na afloop van de presentaties blijven we gezamenlijk op het podium tot uiterlijk 17.00 uur. Opbouwen tijdens het programma in de zaal kan wel (je bent onzichtbaar), maar moet in stilte gebeuren.

ADRES
Het adres van de artiesteningang is Duitslandlaan 17. Naast de ingang bevindt zich een grote parkeergarage.

PRESENTATIES
In de presentaties maken we dit jaar een wereldreis. We beginnen met een whisky uit India (gepresenteerd door Sebastiaan), daarna gaan we naar Duitsland (Dirk), Taiwan en Zweden (Frank) en Zwitserland en Frankrijk (Erdo). Naast deze presentatoren hebben wij op het podium de Meester van de Feitenkennis Robin Brilleman, die als een ware Maarten van Rossum in “De Slimste Mens” ons kan voorzien van tips, wetenswaardigheden en natuurlijk correcties. Iedereen die niet presenteert, is uiteraard ook van harte welkom om het spektakel vanuit de zaal te aanschouwen. Speciaal voor beginners is er om 12.30 een introductie over whisky in de foyer boven, verzorgd door de enige echte Tony.

LADEN EN LOSSEN
Laden en lossen kan via de laadlosingang van het Stadstheater en via de Artiesteningang. Om op het podium te komen moet je of een klein trapje op (vier treden). De laadlosingang is gemaakt voor vrachtwagens, dus daar zul je de spullen even omhoog moeten tillen. Uiteraard is er hulp van onze kant.

TAFELS
Iedereen heeft de beschikking over een extra grote en hoge tafel (2 x 1 x 1 meter). Deze zijn zwart met zilveren poten, maar niet afgerokt.

PROEVEN, GLAZEN, WATER
De bezoekers krijgen allemaal een doosje met proefbuisjes, een glas en een flesje water mee de zaal in. Na afloop kunnen ze hetzelfde glas gebruiken en staan er natuurlijk kannen water.

BETALING VAN DE WHISKIES
Het is aan jullie of je voor het proeven van sommige whiskies bij wilt laten betalen. Dat kan gewoon met euro’s, we hebben geen systeem met drams oid. Opbrengst is uiteraard ook voor jullie.

ETEN
Na afloop van Tasting Whisky nodigen we jullie allemaal uit om te blijven eten in het Stadstheater. We gaan rond 18.00 uur aan tafel. Graag uiterlijk zondag 12.00 uur opgeven of je blijft eten in verband met de bestelling.

DM: Tasting Whisky Zoetermeer @ Duitslandlaan 17 Zoetermeer, Nederland
jan 15 @ 12:00 – 21:00

OPBOUW- EN AANVANGSTIJD
We maken dit jaar wederom gebruik van het podium van de Grote Zaal voor het hele evenement. Op de voorgrond vinden de presentaties plaats, daarna nodigen we iedereen uit om op het podium er bij te komen. We starten om 11.00 uur met de opbouw. Vervolgens begint het programma in de zaal om 13.00 uur. Na afloop van de presentaties blijven we gezamenlijk op het podium tot uiterlijk 17.00 uur. Opbouwen tijdens het programma in de zaal kan wel (je bent onzichtbaar), maar moet in stilte gebeuren.

ADRES
Het adres van de artiesteningang is Duitslandlaan 17. Naast de ingang bevindt zich een grote parkeergarage.

PRESENTATIES
In de presentaties maken we dit jaar een wereldreis. We beginnen met een whisky uit India (gepresenteerd door Sebastiaan), daarna gaan we naar Duitsland (Dirk), Taiwan en Zweden (Frank) en Zwitserland en Frankrijk (Erdo). Naast deze presentatoren hebben wij op het podium de Meester van de Feitenkennis Robin Brilleman, die als een ware Maarten van Rossum in “De Slimste Mens” ons kan voorzien van tips, wetenswaardigheden en natuurlijk correcties. Iedereen die niet presenteert, is uiteraard ook van harte welkom om het spektakel vanuit de zaal te aanschouwen. Speciaal voor beginners is er om 12.30 een introductie over whisky in de foyer boven, verzorgd door de enige echte Tony.

LADEN EN LOSSEN
Laden en lossen kan via de laadlosingang van het Stadstheater en via de Artiesteningang. Om op het podium te komen moet je of een klein trapje op (vier treden). De laadlosingang is gemaakt voor vrachtwagens, dus daar zul je de spullen even omhoog moeten tillen. Uiteraard is er hulp van onze kant.

TAFELS
Iedereen heeft de beschikking over een extra grote en hoge tafel (2 x 1 x 1 meter). Deze zijn zwart met zilveren poten, maar niet afgerokt.

PROEVEN, GLAZEN, WATER
De bezoekers krijgen allemaal een doosje met proefbuisjes, een glas en een flesje water mee de zaal in. Na afloop kunnen ze hetzelfde glas gebruiken en staan er natuurlijk kannen water.

BETALING VAN DE WHISKIES
Het is aan jullie of je voor het proeven van sommige whiskies bij wilt laten betalen. Dat kan gewoon met euro’s, we hebben geen systeem met drams oid. Opbrengst is uiteraard ook voor jullie.

ETEN
Na afloop van Tasting Whisky nodigen we jullie allemaal uit om te blijven eten in het Stadstheater. We gaan rond 18.00 uur aan tafel. Graag uiterlijk zondag 12.00 uur opgeven of je blijft eten in verband met de bestelling.

RA; MITRA OIRSCHOT
jan 15 @ 14:00 – 19:00
RA; MITRA OIRSCHOT
jan 15 @ 14:00 – 19:00
jan
20
vr
CvL+HvdM: WHISKY WEEKEND AMSTERDAM 550km @ Posthoornkerk Haarlemmerstraat 126A, 1013 EX Amsterdam, Nederland
jan 20 @ 18:00 – jan 22 @ 00:15