Cameron Brig: Geitenkaas
Singleton Spey Cascade: walnoot
Cardhu 12: met Parmaham en vanille fudge. (bij deze is het leuk om beide hapjes te zien omdat je dan goed de invloed kunt proevern van de hapjes omdat de 2 verschillende hapjes de whisky echt anders maken)
Mortlach: pure chocolade
Talisker Port Ruighe: Gerookte zalm
Coal Ila: Oude kaas.
Cameron Brig: Geitenkaas
Singleton Spey Cascade: walnoot
Cardhu 12: met Parmaham en vanille fudge. (bij deze is het leuk om beide hapjes te zien omdat je dan goed de invloed kunt proevern van de hapjes omdat de 2 verschillende hapjes de whisky echt anders maken)
Mortlach: pure chocolade
Talisker Port Ruighe: Gerookte zalm
Coal Ila: Oude kaas.
0111-463388
Starten om 19:30, profi vaatwasser aanwezig
Erik-Jan 0641532884
0111-463388
Starten om 19:30, profi vaatwasser aanwezig
Erik-Jan 0641532884
We openen de deuren voor de gasten om 19.30 uur. aanvang proeverij 19.45 uur. Einde ongeveer 21.30 uur.
Aantal deelnemers max 20.
06 46 200 474
Singleton Sunray
Cardhu Amber rock
Johnny Walker Green
Johnny Walker Double Black
Talisker Port Ruighe
Coal Ila 12yo
We openen de deuren voor de gasten om 19.30 uur. aanvang proeverij 19.45 uur. Einde ongeveer 21.30 uur.
Aantal deelnemers max 20.
06 46 200 474
Singleton Sunray
Cardhu Amber rock
Johnny Walker Green
Johnny Walker Double Black
Talisker Port Ruighe
Coal Ila 12yo