amuse: Glenkinchie DE Zeeuwse platte oester met kropsla en blauwe besjes (verstuiver met Talisker Skye)
entree: Caol Ila DE gerookte paling met salade van rauwe venkel, granny Smith sorbet en dille olie
tussen: Cragganmore DE spitskool met furikake, zacht gegaard eitje, lavas crème ( yoghurt basis), macadamia gebrand
tuss 2: Oban DE gerijpte eendenlever met brioche, gelei waar de lever in gerijpt is (Madeira) en gerookte rode bietjes
piece : Talisker DE gebakken eendenborst gelakt met appelstroop, gebakken polenta, gerookte popcorn, baharat olie en artisjok `barigoulle` neutrale jus de veau
kaas: Zacapa 23 gekarameliseerde witlof, gebrande munster, kletskop van zwarte olijf en 25 jaar oude aceto balsamico (die van massimo bottura villa manodori )
Cardhu 12
Cardhu Amber Rock
Cardhu Gold Reserve
Oban Little Bay
Singleton 12
Talisker Skye
Talisker Storm
Talisker 10
Talisker Port Ruighe
Johnnie Walker Green
Johnnie Walker Black
Johnnie Walker Gold Reserve
Lagavulin 8
Bulleit bourbon
Bulleit Rye
Mortlach R.O.
Zacapa 23
Talisker 57
Singleton sunray
Singleton Tailfire
Singleton Spey Cascade
Talisker doek mee
12:00 melden bij receptie of Ernst Stuifzand
John vd Berg gaat er bij zitten
13 man
12:30 beginnen, lokaal wijnproeverijen
15:45 einde pauze om 14:00
Glaswerk meenemen
PP of foto’s op scherm
Speaker mee