OPBOUW- EN AANVANGSTIJD
We maken dit jaar wederom gebruik van het podium van de Grote Zaal voor het hele evenement. Op de voorgrond vinden de presentaties plaats, daarna nodigen we iedereen uit om op het podium er bij te komen. We starten om 11.00 uur met de opbouw. Vervolgens begint het programma in de zaal om 13.00 uur. Na afloop van de presentaties blijven we gezamenlijk op het podium tot uiterlijk 17.00 uur. Opbouwen tijdens het programma in de zaal kan wel (je bent onzichtbaar), maar moet in stilte gebeuren.
ADRES
Het adres van de artiesteningang is Duitslandlaan 17. Naast de ingang bevindt zich een grote parkeergarage.
PRESENTATIES
In de presentaties maken we dit jaar een wereldreis. We beginnen met een whisky uit India (gepresenteerd door Sebastiaan), daarna gaan we naar Duitsland (Dirk), Taiwan en Zweden (Frank) en Zwitserland en Frankrijk (Erdo). Naast deze presentatoren hebben wij op het podium de Meester van de Feitenkennis Robin Brilleman, die als een ware Maarten van Rossum in “De Slimste Mens” ons kan voorzien van tips, wetenswaardigheden en natuurlijk correcties. Iedereen die niet presenteert, is uiteraard ook van harte welkom om het spektakel vanuit de zaal te aanschouwen. Speciaal voor beginners is er om 12.30 een introductie over whisky in de foyer boven, verzorgd door de enige echte Tony.
LADEN EN LOSSEN
Laden en lossen kan via de laadlosingang van het Stadstheater en via de Artiesteningang. Om op het podium te komen moet je of een klein trapje op (vier treden). De laadlosingang is gemaakt voor vrachtwagens, dus daar zul je de spullen even omhoog moeten tillen. Uiteraard is er hulp van onze kant.
TAFELS
Iedereen heeft de beschikking over een extra grote en hoge tafel (2 x 1 x 1 meter). Deze zijn zwart met zilveren poten, maar niet afgerokt.
PROEVEN, GLAZEN, WATER
De bezoekers krijgen allemaal een doosje met proefbuisjes, een glas en een flesje water mee de zaal in. Na afloop kunnen ze hetzelfde glas gebruiken en staan er natuurlijk kannen water.
BETALING VAN DE WHISKIES
Het is aan jullie of je voor het proeven van sommige whiskies bij wilt laten betalen. Dat kan gewoon met euro’s, we hebben geen systeem met drams oid. Opbrengst is uiteraard ook voor jullie.
ETEN
Na afloop van Tasting Whisky nodigen we jullie allemaal uit om te blijven eten in het Stadstheater. We gaan rond 18.00 uur aan tafel. Graag uiterlijk zondag 12.00 uur opgeven of je blijft eten in verband met de bestelling.
OPBOUW- EN AANVANGSTIJD
We maken dit jaar wederom gebruik van het podium van de Grote Zaal voor het hele evenement. Op de voorgrond vinden de presentaties plaats, daarna nodigen we iedereen uit om op het podium er bij te komen. We starten om 11.00 uur met de opbouw. Vervolgens begint het programma in de zaal om 13.00 uur. Na afloop van de presentaties blijven we gezamenlijk op het podium tot uiterlijk 17.00 uur. Opbouwen tijdens het programma in de zaal kan wel (je bent onzichtbaar), maar moet in stilte gebeuren.
ADRES
Het adres van de artiesteningang is Duitslandlaan 17. Naast de ingang bevindt zich een grote parkeergarage.
PRESENTATIES
In de presentaties maken we dit jaar een wereldreis. We beginnen met een whisky uit India (gepresenteerd door Sebastiaan), daarna gaan we naar Duitsland (Dirk), Taiwan en Zweden (Frank) en Zwitserland en Frankrijk (Erdo). Naast deze presentatoren hebben wij op het podium de Meester van de Feitenkennis Robin Brilleman, die als een ware Maarten van Rossum in “De Slimste Mens” ons kan voorzien van tips, wetenswaardigheden en natuurlijk correcties. Iedereen die niet presenteert, is uiteraard ook van harte welkom om het spektakel vanuit de zaal te aanschouwen. Speciaal voor beginners is er om 12.30 een introductie over whisky in de foyer boven, verzorgd door de enige echte Tony.
LADEN EN LOSSEN
Laden en lossen kan via de laadlosingang van het Stadstheater en via de Artiesteningang. Om op het podium te komen moet je of een klein trapje op (vier treden). De laadlosingang is gemaakt voor vrachtwagens, dus daar zul je de spullen even omhoog moeten tillen. Uiteraard is er hulp van onze kant.
TAFELS
Iedereen heeft de beschikking over een extra grote en hoge tafel (2 x 1 x 1 meter). Deze zijn zwart met zilveren poten, maar niet afgerokt.
PROEVEN, GLAZEN, WATER
De bezoekers krijgen allemaal een doosje met proefbuisjes, een glas en een flesje water mee de zaal in. Na afloop kunnen ze hetzelfde glas gebruiken en staan er natuurlijk kannen water.
BETALING VAN DE WHISKIES
Het is aan jullie of je voor het proeven van sommige whiskies bij wilt laten betalen. Dat kan gewoon met euro’s, we hebben geen systeem met drams oid. Opbrengst is uiteraard ook voor jullie.
ETEN
Na afloop van Tasting Whisky nodigen we jullie allemaal uit om te blijven eten in het Stadstheater. We gaan rond 18.00 uur aan tafel. Graag uiterlijk zondag 12.00 uur opgeven of je blijft eten in verband met de bestelling.