Cameron Brig: Geitenkaas
Singleton Spey Cascade: walnoot
Cardhu 12: met Parmaham en vanille fudge. (bij deze is het leuk om beide hapjes te zien omdat je dan goed de invloed kunt proevern van de hapjes omdat de 2 verschillende hapjes de whisky echt anders maken)
Mortlach: pure chocolade
Talisker Port Ruighe: Gerookte zalm
Coal Ila: Oude kaas.
Cameron Brig: Geitenkaas
Singleton Spey Cascade: walnoot
Cardhu 12: met Parmaham en vanille fudge. (bij deze is het leuk om beide hapjes te zien omdat je dan goed de invloed kunt proevern van de hapjes omdat de 2 verschillende hapjes de whisky echt anders maken)
Mortlach: pure chocolade
Talisker Port Ruighe: Gerookte zalm
Coal Ila: Oude kaas.
0111-463388
Starten om 19:30, profi vaatwasser aanwezig
Erik-Jan 0641532884
0111-463388
Starten om 19:30, profi vaatwasser aanwezig
Erik-Jan 0641532884