WIE ZIJN WE EIGENLIJK
RONALD ANNEVELDT
KEEPER OF THE QUAICH
Vinoloog van de Wijnacademie
Liquorist
WSET/CIGE level 1
WSET Spirits level 2
WSET/CIGE level 2 (Wine & Spirits, Sommelier/Gastronomy)
SotS Whisky School graduate
Certificaat Sociale Hygiëne
Slijtersvakdiploma
Wijnopleiding Oinos – Nieuwe Vinificatie Technieken
“Professionele, inhoudelijke deskundige infotainers”
– RONALD ANNEVELDT –DE MENSEN
WIE DOET HET WERK EIGENLIJK?
Ronald heeft door zijn vinologen en liquoristen verleden een duidelijke focus op de ontwikkeling van de industrie in het algemeen. Jaarlijks gaan de heren van WhiskyWijzer naar Schotland en Ronald is een duidelijke reisleider. Het uitzoeken en organiseren is aan hem besteed. Zijn stijl van proeverijen is ongekend en uniek. Waar je soms met pijn in je buik vandaan komt vanwege de ultieme kwaliteit van het product, bij Ronald is het vanwege het lachen!
Ronald doet voor de importeur de Monnik Dranken exclusief alle gedistilleerd proeverijen en heeft daar zijn handen vol aan!
CONTACT
ronald@whiskywijzer.nl+31 6 17 860 726
KERNWAARDEN
WAT IS VOOR ONS BELANGRIJK!
PASSIE
Whisky is iets wat tijd nodig heeft en een goed moment om van te genieten. Het product wordt op een eerlijke manier geproduceerd en is mede daarom een enorme passie voor ons. Ook geldt daarbij dat we gepassioneerd kunnen en willen uitdragen.
CREATIVITEIT
Geen dag is hetzelfde. Zo ook onze klanten, dus kan je altijd een vernieuwende insteek verwachten…
KENNIS
Iemand die denkt altijd alles te weten liegt! Wij leren elke dag weer bij… In 2018 halen we wat extra certificaten er bij op het gebied van wijn en gedistilleerd en voor volgend jaar hebben we helemaal ambitieuze plannen…
“Er is geen proeverij, training hetzelfde”
– SIDNEY FOGET (MITRA) –
PROJECTEN / PORTFOLIO
Lagavulin Fèis Ìle 2016
WhiskyWijzer is gevraagd door Lagavulin om mee te helpen tijdens de viering […]
BBQ & Whisky foodpairing ism de KCBS
Op 5 en 6 mei zal in Aberlour, Schotland de eerste KCBS […]
“Een ander kan wel zeggen dat het lekker is,
Maar dat weet je pas zeker als je het zelf probeert…”
– DON & AD –
IEDEREEN WIL CIJFERS ZIEN. WELHIER!
HERSENSPINSELS
No Posts found
“There is no bad whiskey. There are only some
whiskeys that aren’t as good as others.”
– RAYMOND CHANDLER –
AGENDA
WAAR ZIJN WIJ?
06-38910150 Sander Koetsier
06-38910150 Sander Koetsier
OPBOUW- EN AANVANGSTIJD
We maken dit jaar wederom gebruik van het podium van de Grote Zaal voor het hele evenement. Op de voorgrond vinden de presentaties plaats, daarna nodigen we iedereen uit om op het podium er bij te komen. We starten om 11.00 uur met de opbouw. Vervolgens begint het programma in de zaal om 13.00 uur. Na afloop van de presentaties blijven we gezamenlijk op het podium tot uiterlijk 17.00 uur. Opbouwen tijdens het programma in de zaal kan wel (je bent onzichtbaar), maar moet in stilte gebeuren.
ADRES
Het adres van de artiesteningang is Duitslandlaan 17. Naast de ingang bevindt zich een grote parkeergarage.
PRESENTATIES
In de presentaties maken we dit jaar een wereldreis. We beginnen met een whisky uit India (gepresenteerd door Sebastiaan), daarna gaan we naar Duitsland (Dirk), Taiwan en Zweden (Frank) en Zwitserland en Frankrijk (Erdo). Naast deze presentatoren hebben wij op het podium de Meester van de Feitenkennis Robin Brilleman, die als een ware Maarten van Rossum in “De Slimste Mens” ons kan voorzien van tips, wetenswaardigheden en natuurlijk correcties. Iedereen die niet presenteert, is uiteraard ook van harte welkom om het spektakel vanuit de zaal te aanschouwen. Speciaal voor beginners is er om 12.30 een introductie over whisky in de foyer boven, verzorgd door de enige echte Tony.
LADEN EN LOSSEN
Laden en lossen kan via de laadlosingang van het Stadstheater en via de Artiesteningang. Om op het podium te komen moet je of een klein trapje op (vier treden). De laadlosingang is gemaakt voor vrachtwagens, dus daar zul je de spullen even omhoog moeten tillen. Uiteraard is er hulp van onze kant.
TAFELS
Iedereen heeft de beschikking over een extra grote en hoge tafel (2 x 1 x 1 meter). Deze zijn zwart met zilveren poten, maar niet afgerokt.
PROEVEN, GLAZEN, WATER
De bezoekers krijgen allemaal een doosje met proefbuisjes, een glas en een flesje water mee de zaal in. Na afloop kunnen ze hetzelfde glas gebruiken en staan er natuurlijk kannen water.
BETALING VAN DE WHISKIES
Het is aan jullie of je voor het proeven van sommige whiskies bij wilt laten betalen. Dat kan gewoon met euro’s, we hebben geen systeem met drams oid. Opbrengst is uiteraard ook voor jullie.
ETEN
Na afloop van Tasting Whisky nodigen we jullie allemaal uit om te blijven eten in het Stadstheater. We gaan rond 18.00 uur aan tafel. Graag uiterlijk zondag 12.00 uur opgeven of je blijft eten in verband met de bestelling.
OPBOUW- EN AANVANGSTIJD
We maken dit jaar wederom gebruik van het podium van de Grote Zaal voor het hele evenement. Op de voorgrond vinden de presentaties plaats, daarna nodigen we iedereen uit om op het podium er bij te komen. We starten om 11.00 uur met de opbouw. Vervolgens begint het programma in de zaal om 13.00 uur. Na afloop van de presentaties blijven we gezamenlijk op het podium tot uiterlijk 17.00 uur. Opbouwen tijdens het programma in de zaal kan wel (je bent onzichtbaar), maar moet in stilte gebeuren.
ADRES
Het adres van de artiesteningang is Duitslandlaan 17. Naast de ingang bevindt zich een grote parkeergarage.
PRESENTATIES
In de presentaties maken we dit jaar een wereldreis. We beginnen met een whisky uit India (gepresenteerd door Sebastiaan), daarna gaan we naar Duitsland (Dirk), Taiwan en Zweden (Frank) en Zwitserland en Frankrijk (Erdo). Naast deze presentatoren hebben wij op het podium de Meester van de Feitenkennis Robin Brilleman, die als een ware Maarten van Rossum in “De Slimste Mens” ons kan voorzien van tips, wetenswaardigheden en natuurlijk correcties. Iedereen die niet presenteert, is uiteraard ook van harte welkom om het spektakel vanuit de zaal te aanschouwen. Speciaal voor beginners is er om 12.30 een introductie over whisky in de foyer boven, verzorgd door de enige echte Tony.
LADEN EN LOSSEN
Laden en lossen kan via de laadlosingang van het Stadstheater en via de Artiesteningang. Om op het podium te komen moet je of een klein trapje op (vier treden). De laadlosingang is gemaakt voor vrachtwagens, dus daar zul je de spullen even omhoog moeten tillen. Uiteraard is er hulp van onze kant.
TAFELS
Iedereen heeft de beschikking over een extra grote en hoge tafel (2 x 1 x 1 meter). Deze zijn zwart met zilveren poten, maar niet afgerokt.
PROEVEN, GLAZEN, WATER
De bezoekers krijgen allemaal een doosje met proefbuisjes, een glas en een flesje water mee de zaal in. Na afloop kunnen ze hetzelfde glas gebruiken en staan er natuurlijk kannen water.
BETALING VAN DE WHISKIES
Het is aan jullie of je voor het proeven van sommige whiskies bij wilt laten betalen. Dat kan gewoon met euro’s, we hebben geen systeem met drams oid. Opbrengst is uiteraard ook voor jullie.
ETEN
Na afloop van Tasting Whisky nodigen we jullie allemaal uit om te blijven eten in het Stadstheater. We gaan rond 18.00 uur aan tafel. Graag uiterlijk zondag 12.00 uur opgeven of je blijft eten in verband met de bestelling.
WHISKYWIJZER
PROEVERIJEN - EVENEMENTEN - TRAININGEN
Wildenborgh 214 – 7006 HV Doetinchem – +31 617 860 726 – KvK/CoComm 80006701 – IBAN: NL69 KNAB 0256 8605 80 – BTW/VAT NL.003379729.B63
Wildenborgh 214 – 7006 HV Doetinchem – +31 617 860 726 – KvK/CoComm 80006701 – IBAN: NL69 KNAB 0256 8605 80 – BTW/VAT NL.003379729.B63
Wildenborgh 214 – 7006 HV Doetinchem – +31 617 860 726 – KvK/CoComm 80006701 – IBAN: NL69 KNAB 0256 8605 80 – BTW/VAT NL.003379729.B63
Website by: Sander Quirijns • Graphics by: Micha de Bie • Copyright 2020 Whiskywijzer. All rights reserved.